Unicorn maakt aanstekelijke muziek uit vele windstreken.
Unicorn maakt aanstekelijke muziek uit vele windstreken. (Foto: Aangeleverd)

Unicorn in het Poldermuseum

zondag 25 februari 2024 14:00 tot 16:00

Het veelzijdige muzikale collectief Unicorn treedt deze middag op in Poldermuseum Het Oude Gemaal. Kaarten voor deze gezellige middag zijn verkrijgbaar via www.poldermuseumheerhugowaard.nl. Unicorn maakt aanstekelijke muziek uit vele windstreken. Het repertoire is zeer omvangrijk: een mengeling van Iers, Nederlands/ Vlaams, Jiddische fiddlemuziek, Schots, Canadees, bluegrass, maar ook zeemansmuziek en popballades. Dankzij de ervaring, het vakmanschap, de muzikale capaciteiten en het aanstekelijke enthousiasme van de muzikanten wordt het concert tot een bijzondere gebeurtenis. Unicorn is een echte live band; haar kracht ligt in het tot leven brengen van de gespeelde muziek. Zij staan met een zeer afwisselend en verrassend programma garant voor een swingende middag of een adembenemend concert. De band bestaat uit Jolanda Traarbach (leadzang, gitaar en percussie), Renske den Uil (leadzang, percussie, piano, melodica en djembé), Karin Bakker/Erna Sommer (zang, viool/altviool en percussie), John Kuiper (zang, gitaar en 12 strings-gitaar) en Martien Tijburg (accordeon en synthesizer/midi).

Locatie