Vogel gezien door de lens van Marco Meeuwisse.
Vogel gezien door de lens van Marco Meeuwisse. (Foto: Marco Meeuwisse)

Expositie vogelfoto’s en thema-café

zondag 3 maart 2024 14:00

Marco Meeuwisse schrijft hij boeken en columns. Vogelverhalen met een twist spelen daar onafgebroken een rol in. Tijdens zijn ‘Blauwe expositie’ toont Marco zelfgemaakte vogelfoto’s vanuit alle werelddelen. De openingsmiddag ademt niet alleen vogels, maar ook mooie verhalen. Kort na de opening van de expositie geeft Marco een presentatie over de kleurrijke vogelwereld die onze aardbol huisvest. De verhalen zijn allemaal in de stijl van zijn columns en boeken. Er is ook aandacht voor het laatste boek van Marco, De Lustvogel, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat (Alzheimer Stichting). De entree is vrij, al zijn de drankjes in de pauze wel voor eigen rekening. Reserveren is raadzaam en gewenst. Dat kan via een mailtje aan info@behoudenhuisoudkarspel.nl.

Locatie