Sopraan Judith Weusten.
Sopraan Judith Weusten. (Foto: Aangeleverd)

Gouden Dagen-concert met Volendams Operakoor en Judith Weusten

zondag 3 maart 2024 14:00 tot 16:00

Het Volendams Operakoor onder leiding van dirigent Peter Schlamilch treedt deze middag exclusief op voor Waardse senioren. Gouden Dagen Heerhugowaard heeft dit koor weten te strikken voor een concert. Ook soliste Judith Weusten en blaaskwintet High Five maken hun opwachting. De kaartverkoop voor het optreden van het Volendams Opera Koor en Judith Weusten start maandag 19 februari exclusief bij woonzorgcentrum De Raatstede. Maximaal twee kaartjes per persoon en op is op. Er is een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Kaartjes zijn verkrijgbaar maandag 19 februari van 14.30 tot 16.00 uur en daarna, indien nog beschikbaar, op werkdagen bij de receptie van woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2 in Heerhugowaard. Uitsluitend betaling met PIN. 

Locatie