Zing met Janina (rood vest) en Cor (met gitaar) mee in de mee-zing-kring.
Zing met Janina (rood vest) en Cor (met gitaar) mee in de mee-zing-kring. (Foto: Aangeleverd)

Mee-Zing-Kring

donderdag 7 maart 2024 10:30 tot 12:30

De Mee-Zing-Kring staat onder leiding van zorgzangeres Janina Greven en wordt muzikaal begeleid door Cor Dol. Door samen te zingen ontstaat er volop plezier, verbinding tussen mensen in de regio én daarnaast ook met de verloren geraakte mentale en fysieke vermogens. Samen zingen activeert de ontwikkeling: sociaal, emotioneel en muzikaal. Samen zingen maakt ook ons klankgeheugen wakker en stimuleert omliggende hersengebieden. Herinneringen en verhalen komen los. Het zelfvertrouwen groeit en spanning komt vrij. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie