Accordeon; een prachtig instrument dat jong en oud(er) met elkaar verbindt.
Accordeon; een prachtig instrument dat jong en oud(er) met elkaar verbindt. (Foto: AG Heeremans Photography)

Accordeonavond

vrijdag 8 maart 2024 20:00 tot 22:30

Voor de 19e keer wordt de jaarlijkse accordeonavond van Accordeonensemble Dijk en Waard gehouden. Deze keer verzorgen Accordeonola uit Den Helder en Con Amore uit Vinkenveen een gastoptreden. De accordeonorkesten van Cool bestaan uit enthousiaste accordeonisten van 9 jaar tot 65+. Het belooft een heel gevarieerde avond te worden. Popmuziek, volksmuziek, concertwerken, filmmuziek, lichte muziek; er is voor ieder wat wils. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk slotstuk. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. In de pauze is er een verloting.

Locatie