Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Cool Comedy Cafe

vrijdag 8 maart 2024 21:00 tot 23:00

Cool Comedy staat garant voor kramp in je lachspieren! De leukste stand-up comedians betreden het podium van Café Cool en delen hun beste oneliners en anekdotes met het publiek. Grappige Zaken en Playground Comedy verzorgen afwisselend de line-up van ruwe diamanten en doorgewinterde comedians, aangekondigd door de MC. Een hele avond lachen bij Cool Comedy kost slechts 9,50 euro. Elke editie zijn er weer nieuwe gezichten te zien. Een mix van frisse beginners die meters maken in het comedyvak gecombineerd met ervaren profcomedians die nieuw werk laten horen. De avond wordt steevast afgesloten door een echte smaakmaker, een ervaren professional uit de wereld van Stand Up Comedy. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie