Werk van Frans van Vuuren.
Werk van Frans van Vuuren. (Foto: Aangeleverd)

Expositie Frans van Vuuren

maandag 1 april 2024 13:00 tot dinsdag 30 april 16:00

De hele maand april kun je werken bekijken van kunstenaar Frans van Vuuren. De door hem vastgelegde landschappen verwerkt hij in zijn doeken, daarbij geïnspireerd door onder meer de Duitse expressionisten van Die Brücke, der Blaue Reiter, de schilders van het Groninger collectief De Ploeg en de schilders van de Bergense School. “Vorm en kleur in alle eenvoud’, dáár gaat het om in Frans zijn werk. Nog regelmatig ontdekt Frans ‘nieuwe’ schilders die hem kunnen inspireren. Hij is autodidact en werkt voornamelijk met acryl. Meer info vind je op www.fransvanvuuren.nl. Kijk voor openingstijden op www.kunstkerkdijkenwaard.nl/openingstijden.

Locatie