Megan en Rhythm Haakman hebben de muzikale leiding in handen.
Megan en Rhythm Haakman hebben de muzikale leiding in handen. (Foto: Aangeleverd)

Jubileumconcert ‘Popkoor Popcorn - 30 jaar’

zaterdag 13 april 2024 20:00

Popkoor Popcorn uit Heerhugowaard bestaat dit jaar 30 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumconcert. De muzikale leiding is in professionele handen van het getalenteerde echtpaar Rhythm en Megan Haakman. Voor dit jubileumconcert is een vijfmansband geformeerd waar ook de beste gitarist van West-Friesland, Brent Emmerink, deel van uitmaakt. Vlak voor de pauze treedt de ‘Eva Cassidy Tribute Band’ op en na de pauze spelen de broers Maarten en Merlijn van Oostrum hun nieuwe single. Het wordt een zeer gevarieerde popavond met verrassende uitvoeringen van bekende en minder bekende popmuzikanten. Kaarten à 10 euro bestel je via kaarten@popkoorpopcorn.nl

Locatie