Lekker scharrelen tussen de tweedehands boeken en cd's.
Lekker scharrelen tussen de tweedehands boeken en cd's. (Foto: Aangeleverd)

Rommelmarkt voor het goede doel

zaterdag 13 april 2024 8:30 tot 15:00

Al 49 jaar is de rommelmarkt in en om De Brink, achter het oudste kerkje van Heerhugowaard, een goed bezocht evenement. Op de rommelmarkt vind je nette tweedehands spullen zoals boeken, kleding, fietsen, meubels, speelgoed, elektronica, schoenen, serviesgoed en nog veel meer. Gedurende de dag draait er een Rad van Fortuin, waarmee je fantastische prijzen kunt winnen. In de ruime foyer kun je tussendoor genieten van een hapje, een drankje en heerlijke taart. De opbrengst van de rommelmarkt is traditiegetrouw bestemd voor een aantal goede doelen. 

Heb je nog mooie spullen die verkocht mogen worden? Hier lees je wanneer je die kunt inleveren. Meer weten? Bel 072-5717000 of 06-51713811. Of stuur een mailtje naar rommelmarkthhw@gmail.com. Neem ook eens een kijkje op www.pkn-heerhugowaard.nl/rommelmarkt_6.

Locatie