Mannenkoor de Lofstem
Mannenkoor de Lofstem (Foto: aangeleverd)

Mannenkoor de Lofstem timmert aan de weg

vrijdag 19 april 2024 20:00

BROEK OP LANGEDIJK - Al enkele jaren doet mannenkoor de Lofstem uit Broek op Langedijk zijn best om nieuwe leden voor het zingen te interesseren. In januari zijn zij gestart met een projectkoor om toe te werken naar een optreden. Nieuwe leden werden uitgenodigd om mee te doen in dat projectkoor. 

Als thema voor dit optreden is gekozen voor ‘Top 2000’. Dit houdt in dat verschillende nummers uit de Top 2000 zijn herschreven voor een mannenkoor bezetting. Natuurlijk wil het koor het ingestudeerde ten gehore brengen. Dit gaat dan ook gebeuren, samen met Sharon Kips winnares van het RTL4 programma de X-Factor in 2007. 

Als pianist speelt Aarnoud de Groen en verder zal er ondersteuning zijn van musici uit het Holland Symfonie orkest. Deze uitvoering zal plaatsvinden in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk op vrijdag 19 april. Aanvang van de avond is 20.00 uur. 

Kaarten zijn te reserveren voor 22,00 euro via de website van het mannenkoor www.lofstem.nl. Ook zijn er kaarten te koop bij de ingang op de avond zelf. In de pauze is er tijd voor een gratis kop koffie of thee aangeboden door het koor.

Locatie