Het Blazersensemble in actie.
Het Blazersensemble in actie. (Foto: Aangeleverd)

Voorjaarsconcert Het Blazersensemble

zaterdag 20 april 2024 20:00

Het Blazerensemble is een harmonieorkest onder leiding van Steffen Snip, dat bestaat uit circa 35 enthousiaste hout- en koperblazers. Het orkest heeft een breed repertoire van klassiek tot pop, dus voor elk wat wils. Als verrassing klinkt tijdens het voorjaarsconcert een verrassend nieuw geluid, namelijk dat van de jachthoorn. De blazers doen dat in samenwerking met Jachthoornblaasgroep ‘t Wildrijk. Naast muziekstukken waarin de hoorn en de jachthoorn een hoofdrol spelen, brengt het Blazersensemble muziek van Coldplay, Burt Bacharach, filmmuziek van John Barry, Pixar movie, Mary Poppins, Jacob de Haan en vele anderen. Tickets koop je aan de zaal en kosten 15 euro per stuk. Kijk voor meer info op www.blazersensemble.nl.

Locatie