Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

The Monkeys bij Muziek op Zondag in Het Behouden Huis

zondag 21 april 2024 15:00

OUDKARSPEL - Muziek op Zondag op 21 april eindigt dit seizoen met the Monkeys. De zaal in Het Behouden Huis in Oudkarspel gaat om 14.30 uur open en het optreden begint om 15.00 uur.

The Monkeys is een Noord-Hollandse popgroep, die door een paar vrienden uit Egmond-Binnen is opgericht in 1965. Daarmee behoren zij tot een van de langst bestaande bands in Nederland. Ze hebben een uitgebreid repertoire van de toppers uit die tijd.

The Monkeys

Na vele optredens in de jaren zestig was het lange tijd stil rond de band, maar na een grootse re√ľnie in 2015 is de draad weer volledig opgepakt en treden zij weer regelmatig op. Zo zorgen zij ervoor dat de sound van de zestiger jaren springlevend blijft.

Omdat ze nog steeds spelen op de manier zoals dat toentertijd gebruikelijk was, dus met alleen een back-line zonder PA, klinkt de muziek van The Monkeys zeer authentiek.

De bandleden zijn: Nico Apeldoorn: basgitaar en zang. Cock van Denzen: sologitaar en zang. Johan Kool: slaggitaar, keyboard en zang. Cees Verhoogt: drums en zang. Zie voor meer info: www.monkeysegmond.nl

Details

Het optreden begint om 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur. Adres: Dorpsstraat 850 Oudkarspel. Entree 6 euro. Kaarten zijn te koop via www.behoudenhuisoudkarspel.nl (aan te raden), aan de zaal of vooraf aan de balie van Het Behouden Huis.

Locatie