Het wordt een swingende middag met allerlei soorten jazz; van dixieland en swing tot ballads en bossanova’s.
Het wordt een swingende middag met allerlei soorten jazz; van dixieland en swing tot ballads en bossanova’s. (Foto: Aangeleverd)

Swingende saxofoons bij Cools Jazzfestival

zondag 28 april 2024 13:00

Uit alle hoeken en gaten van Cool kunst en cultuur klinkt deze middag jazzmuziek. Er zijn optredens van diverse jazzorkesten; van oude-stijl-orkesten als bigbands en mainstream ensembles. Het wordt een swingende middag met allerlei soorten jazz; van dixieland en swing tot ballads en bossanova’s. De verschillende bands treden op in de diverse zalen van Cool. Geniet van Jan Rovers Jazzband, Friends of New Orleans Jazz, FBI Jazzband en de Jazzy Rabbits in Toon, de kleine zaal van Cool. In het café swing je mee met Jazz InDeeD, De Notenkrakers, Par Six en Marcia Bamberg Swing Trio. Swing je mee? De toegang voor het Cool’s Jazzfestival is gratis. Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie