Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Aurora concert; ‘Harmonie ontmoet Bigband’

zaterdag 6 april 2024 20:00

KOEDIJK - Muziekvereniging Aurora, groot orkest en brugorkest BOA onder leiding van Simon Boerke, organiseert zaterdagavond 6 april om 20.00 uur het concert ‘Harmonie ontmoet Bigband’. In samenwerking met de Jacky Roofer’s Bigband uit Heerhugowaard onder leiding van Bert Baars. 

De orkesten brengen op hun eigen muzikale wijze de klanken van harmonie en bigband ten gehore en ook zullen de orkesten samensmelten tot één geheel. Bij Aurora doen er tijdens dit concert koperblazers op projectbasis mee om het orkest meer diepte en kleur te geven.

Dit concert wordt gehouden in Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22, te Koedijk. De zaal gaat open om 19.30 uur. De Rietschoot is prima bereikbaar met de buslijnen 2, 3 en 4. Tevens is er een ruime parkeergelegenheid aanwezig aan de achterkant van het gebouw.

Iedereen is van harte welkom op dit concert. Geoefende muzikanten of mensen, jong en oud, die nog een instrument willen leren bespelen worden ook uitgenodigd om langs te komen en van de muziek en sfeer te proeven met als doel een volgend concert samen mee te spelen.

Ook zijn nieuwe leden altijd van harte welkom tijdens de repetitie op vrijdagavond in De Rietschoot; BOA van 18.45 uur tot 19.45 uur en groot orkest van 20.00 uur tot 22.15 uur.

Voor donateurs van Aurora is er vrije toegang. De toegangsprijs aan de zaal is 10,00 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar 5,00 euro. U kunt natuurlijk ook donateur worden voor 10,00 euro, waarbij er voor 2 personen vrije toegang is. Voor meer informatie ga naar onze website www.aurora-koedijk.nl of facebook.