Toneelvereniging Ons Genoegen speelt ‘Naar Frankrijk!’

Cultuur
Repetitieavond van Ons Genoegen in Dorpshuis Waarland.
Repetitieavond van Ons Genoegen in Dorpshuis Waarland. (Foto: Aangeleverd)

WAARLAND - Zin in een gezellig avondje uit? Kom dan vrijdag 24 of zaterdag 25 maart naar het Dorpshuis Waarland. Toneelvereniging Ons Genoegen speelt dan vanaf 20.00 uur de zomerkomedie ‘Naar Frankrijk!’ van Stef Hudepohl, geregisseerd door Jos de Jong.

Wie heeft die droom niet; de boel de boel laten en in Frankrijk helemaal opnieuw beginnen. Sjaak en Veronique Huisintveld wagen de stap en trekken naar het zonnige zuiden, samen met hun (schoon)zus Daphne en (schoon)moeder Hetty. Al snel komen ze erachter dat het starten van een hotelletje niet zo eenvoudig gaat als ze zouden willen. De Franse gewoonten zijn toch heel anders dan die in Nederland. Als er dan ook nog een gevaarlijke gast opduikt, wordt het allemaal wel heel spannend! D

De zomerkomedie ‘Naar Frankrijk!’ heeft alles in zich om in een opgeruimd humeur te komen: humor, romantiek, spanning en vooral veel Franse sfeer. Dus: kom op naar Frankrijk! Toegangskaarten voor deze voorstelling kosten slechts 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd tot 16 jaar. Reserveren is niet nodig. De zaal is open vanaf 19.15 uur en vol is vol!

Wil je Ons Genoegen financieel ondersteunen? Donaties zijn zeer welkom op rekeningnummer NL25RABO0155901982 ten name van Toneelvereniging Ons Genoegen. Wie voor een bedrag van 35 euro of meer sponsort ontvangt twee vrijkaarten. 

Ons Genoegen kan wel wat nieuwe leden gebruiken voor de voorstelling van volgend seizoen. Lijkt het je wat? Bel of mail voorzitter Gerben Stam via 0226-422348 of gerben.stam@quicknet.nl voor meer informatie. Het gezelschap oefent altijd op de dinsdagavond in de huiskamer van Dorpshuis Waarland, onder bezielende leiding van regisseur Jos de Jong. Ervaring hoef je niet hebben; al doende leert men! Natuurlijk kan je ook bij een repetitie komen kijken, deze beginnen om 19.30 uur! 

Zie ook www.facebook.com/Onsgenoegenwaarland.