‘Kunst aan je muur is te huur bij de Kunstkerk’

Cultuur
De Kunstkerk heeft een grote en gevarieerde collectie.
De Kunstkerk heeft een grote en gevarieerde collectie. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Af en toe kriebelt het. Je bent echt wel tevreden over je huis en je inrichting. Maar toch. Je hoort over make-overs, eyecatchers, kiezen voor kleur. Ergens wil je wel zoiets, maar wat kost dat en hoe maak je de juiste keuzes? Bij de Kunstkerk Dijk en Waard hebben ze de simpelste en goedkoopste oplossing om je interieur een boost te geven: een abonnement op de kunstuitleen. 

Een uniek werk aan je muur geeft meteen een upgrade aan je hele interieur. Toch niet het effect dat je hoopte? Elk seizoen iets anders? Prima. Je kunt je gehuurde werk steeds omruilen. Ervaar het vanaf een tientje per maand.

Kunstuitleen om de hoek

Zo’n kunstwerk kun je huren bij de Kunstkerk, ongeveer bij je om de hoek. De Kunstkerk heeft haar ruime en gevarieerde collectie tegenwoordig in gebouw de Rank, naast de Witte Kerk in Sint Pancras. Kom eens langs om door alle werken te ‘bladeren’. Er is voor elk wat wils: fel gekleurd, ingetogen van sfeer, abstract, realistisch, groot, klein enzovoort. De werken zijn gemaakt met heel verschillende materialen en technieken. Het kan dus niet missen of er zit iets tussen voor jou en de sfeer die je zoekt voor je interieur. Eenmaal ergens enthousiast over? Dan kun je kiezen voor een huurabonnement maar ook voor een spaarabonnement om uiteindelijk een werk te kunnen kopen. Net wat je wilt.


Je vindt de Kunstkerk in gebouw De Rank in Sint Pancras. - (Foto: Aangeleverd)

Wat, waar en wanneer?

Je vindt de Kunstkerk aan het Kerkplein 1 in Sint Pancras. Openingstijden: donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de openingsuren kun je de collectie bekijken, een abonnement afsluiten, kunst ruilen of kopen. Er is ook altijd een expositie te bekijken en er zijn vitrines met aantrekkelijk geprijsde kunstcadeautjes en sieraden. 

Voor meer info of een impressie van de collectie kun je kijken op www.kunstkerkdijkenwaard.nl. Daar vind je ook informatie over de kunsthistorische cursussen en lezingen van de Kunstkerk.