Shakespeare in een verrassend jasje in Cool

Cultuur
Een bijzondere, eigenzinnige versie van 'King Lear' in Cool.
Een bijzondere, eigenzinnige versie van 'King Lear' in Cool. (Foto: Jaap Reedijk)

HEERHUGOWAARD - ‘King Lear’, het eeuwenoude toneelstuk van Shakespeare, is terug! Ditmaal in een nieuw eigenzinnig jasje. Fred Delfgaauw en Ida van Dril brengen het sprookje over op een manier die je niet snel zult vergeten. Geniet van deze bijzondere avond, zaterdag 8 april bij Cool kunst en cultuur.

Buigen of barsten? In strijd met het ouder worden. De zorg. Omgaan met teleurstellingen en trots. En uiteindelijk kunnen loslaten. De man die alles verloren heeft, moet buigen of barsten. Lukt het verloren kind het om haar vader weer terug te winnen na een verscheurde relatie? In het dagelijks leven niet, misschien wel via het sprookje ‘King Lear’…

Niets is wat het lijkt

Je hoeft het verhaal van King Lear niet te kennen om het verhaal te kunnen volgen. De acteurs spelen de voorstelling niet zoals elk ander, maar maken gebruik van indrukwekkende poppen. Ook versterken de projecties het prachtige verhaal.

Meer informatie en reserveren

‘King Lear’ zie je zaterdag 8 april om 20:30 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.