Toffe jongerenevents in Cool: DOPE. en Marc Floor

Cultuur
De jonge zanger Marc Floor komt naar Cool voor een spetterend optreden.
De jonge zanger Marc Floor komt naar Cool voor een spetterend optreden. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - De komende maand zijn er in Cool kunst en cultuur twee toffe events voor jongeren. Zaterdag 2 december organiseert DOPE. een avond boordevol dancebattles, een geweldige line-up met live artiesten en dj’s! Maar dat is niet alles. Vrijdag 22 december betreedt de 17-jarige Marc Floor het grote podium van Cool met zijn Nederlandstalige muziek! Na zijn finaleplek bij ‘The Voice Kids’ en het tekenen bij Lieve Jongens, belooft zijn optreden met in het voorprogramma zanger Stenfert een onvergetelijke avond te worden voor Heerhugowaard!


DOPE. jongerenfeest

DOPE, een feest voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar komt naar Heerhugowaard! Zaterdag 2 december vanaf 20.00 uur wordt er een vette avond georganiseerd! Gezellige dancebattles, een dikke line-up met Jayh Sam, Dirtybeatsz, Damn son, LucasWines, mc Dave en dj’s zorgen voor een top avond! 

Marc Floor

Marc Floor is nog maar 17 jaar oud. Vrijdag 22 december betreedt hij om 20.30 uur het grote podium van Cool kunst en cultuur. Zijn muziek bevat teksten over liefde, familie en het leven en klinkt als een mix van Snelle en Antoon. De carrière van Marc Floor begon met zijn deelname aan het tv-programma ‘The Voice Kids’ in 2021, waar hij Snelle als coach koos en de finale haalde. Marc is onder meer bekend van de hits ‘Zij heeft alles’, ‘Zeventien’ en ‘Kapitein’. Bij Cool kunnen ze niet wachten om te zien wat hij samen met Stenfert voor Heerhugowaard in petto heeft! 

Kaartverkoop & informatie

Kijk voor meer informatie over deze evenementen en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.