Inschrijving Kunstroute Heerhugowaard 2024 gestart

Cultuur
Er is een enorme verscheidenheid aan kunstenaars in Dijk en Waard.
Er is een enorme verscheidenheid aan kunstenaars in Dijk en Waard. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Het duurt nog even, maar achter de schermen wordt weer volop gewerkt aan de organisatie van de Kunstroute Heerhugowaard, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024. Net als voorgaande jaren, is de organisatie in handen van Kunstkerk Dijk en Waard, Gemeente Dijk en Waard, de Artfarm en Cool kunst en cultuur.

Een groot aantal kunstenaars en ontwerpers in Heerhugowaard zet haar deuren open voor het publiek. Doel van de kunstmanifestatie is om inwoners en belangstellenden van Heerhugowaard en omstreken in aanraking te brengen met beeldende kunst. Verspreid over diverse locaties kunnen bezoekers van de Kunstroute kennis maken met schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, sieraden, foto’s, glaskunst en meer.

Inschrijving geopend

De inschrijving van de kunstenaars is geopend. Kunstenaars die mee willen doen aan deze route kunnen zich inschrijven via de website www.kunstkerkdijkenwaard.nl of een inschrijvingsformulier opvragen, in de Kunstkerk of per mail via info@kunstkerkdijkenwaard.nl. De uiterste inschrijfdatum is 15 februari 2024. Bij Kunstkerk Dijk en Waard zien ze je inschrijving graag tegemoet.

Kijk voor de openingstijden op www.kunstkerkdijkenwaard.nl/openingstijden.