Magische maand vol talent: Cool in December!

Cultuur
Prima ballerina Igone de Jongh komt naar Cool.
Prima ballerina Igone de Jongh komt naar Cool. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Van een hartverwarmende ode aan Cuby & The Blizzards tot drie betoverende balletstukken door Igone de Jongh en een feestelijke Winter Wonder Walk met de mooiste kerstnummers door getalenteerde leerlingen. Maar dat is nog niet alles! Cool kunst en cultuur omarmt jong talent en brengt Edith Piaf tot leven in een meeslepende musical. Ontdek de veelzijdigheid van kunst en cultuur tijdens deze magische maand bij Cool!

Trip down memory lane

Donderdag 14 december brengt Erwin Java met zijn band een ode aan Harry Muskee en Cuby & The Blizzards. Geniet van Cuby-hits als ‘Window Of My Eyes’, ‘Appleknockers Flophouse’, en ook solonummers en stukken van het album ‘Cats Lost’.

Igone op haar allerbest

Igone de Jongh, de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land, komt woensdag 20 december weer naar Heerhugowaard. Nu met een Triple Bill waarin zij drie wereldpremières van verschillende choreografen vertoont. 


Jong talent

Singer/songwriter Marc Floor is nog maar 17 jaar, en betreedt vrijdag 22 december het grote podium van Cool! Deze jonge artiest heeft na zijn avontuur bij The Voice Kids niet stilgezeten. Eerder stond hij al in het voorprogramma van Snelle en de Bankzitters. Hij is bekend geworden met de singles ‘Zij heeft alles’,’ Zeventien’ en ‘Hé meester.’ Extra leuk: hij neemt Stenfert mee als opwarmertje.

Kaartverkoop & informatie

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.