Open Huizen Route 2023: dit moet je weten

Huis
Je neemt een kijkje én kunt gelijk vragen stellen aan de huidige eigenaar.
Je neemt een kijkje én kunt gelijk vragen stellen aan de huidige eigenaar. (Foto: Adobe Stock)

REGIO - Op zaterdag 1 april 2023 vindt de NVM Open Huizen Route plaats. Tijdens deze dag kun je vrijblijvend én laagdrempelig meerdere huizen op een dag bezichtigen, en doe je direct wooninspiratie op voor jouw droomhuis.

Open Huizen Route, wanneer?

Interieurliefhebbers opgelet, want tijdens de Open Huizen Route op 1 april is het mogelijk om huizen te bekijken zonder afspraak. Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je binnenlopen in de deelnemende woningen. Je neemt een kijkje én kunt gelijk vragen stellen aan de eigenaar. Als je het leuk vindt, maak je daarna een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging. Het bezoeken van de Open Huizen Route is de ideale manier om met jouw huizenzoektocht te beginnen. 

Open Huizen Route locaties

Ben je al een tijdje op zoek naar je droomhuis? Dan is de Open Huizen Route handig om een groter zoekgebied te verkennen. Wie weet staat die ene mooie woning wel in een andere buurt. Het voordeel van de bezichtiging is dat je de huidige eigenaren ontmoet. Zij kunnen je alles over de buurt vertellen; wel zo fijn. Ook als je niet van plan bent om een huis te kopen is de Open Huizen Route perfect voor het opdoen van inspiratie. Wil je een nieuwe keuken, de tuin een make-over geven of de badkamer vernieuwen? Laat je dan inspireren. 

Open Huizen Route uitstippelen

Bekijk online alvast welke huizen hun deuren openzetten en stippel van tevoren een route uit. De eigenaren van de woning zullen je hartelijk ontvangen om het huis te laten zien. Ontdek de huizen via: www.funda.nl/koop/heel-nederland/nvm-open-huizen-dag/