Langedijker Kampioenschap Apenkooi

Nieuws

NOORD-SCHARWOUDE - Gymvereniging DVV uit Noord-Scharwoude organiseert zondag 11 oktober weer het Langedijker Kampioenschap Apenkooi. Dit evenement wordt gehouden in Sporthal Geestmerambacht in Noord Scharwoude.
Sporthal Geestmerambacht wordt omgetoverd tot een grootste Apenkooi. De regels zijn na de ervaring van de vorige jaren weer verbeterd zodat het voor de deelnemers nog leuker zal worden. Dit jaar kunnen ook deelnemers van het Voortgezet Onderwijs inschrijven. Iedereen kan zich aanmelden. Een team bestaat uit vier deelnemers Individueel opgeven kan ook, de organisatie zoekt dan een team bij elkaar, dit geldt ook voor tweetallen en een team van drie.
Het wedstrijd gedeelte bestaat uit twee 'apenkooi-spelen'. Bij het eerste deel is het de bedoeling zoveel mogelijk punten te scoren door andere kinderen te tikken. Bij het tweede spel dienen de deelnemers zo lang mogelijk in het veld te blijven zonder dat zij door de 'supertikker' gepakt worden. Het winnende team gaat naar huis met 'De Gouden Banaan'.
Aanmelden kan via www.dvvlangedijk.nl. Hier is ook meer informatie te verkrijgen. Inschrijven kan tot en met 1 oktober.