Inschrijving zesde Ientje Toe-toernooi

Nieuws

LANGEDIJK – Met gemiddeld bijna 400 deelnemers is het Spaansen Bloemen Ientje Toe-toernooi van Tennisclub Langedijk het grootste veteranentoernooi van Nederland. De inschrijvingen voor de zesde editie van dit evenement voor 40-plussers - dat van 6 tot en met 14 september wordt gehouden op het complex aan de Potjesdam in Zuid-Scharwoude - stromen weer binnen.
Inschrijven kan op 27 verschillende onderdelen. Categorie 7 spant de kroon met 40, 50 en zelfs 60. Ientje Toe-commissielid Bart Rietveld en toernooileider William Wouters hopen dat er nog weer iets meer deelname komt van 55 in de categorieën 5, 6 en 8, én van 60 in de categorie 7. Deelnemers spelen met een poulesysteem met twee of drie partijen, gevolgd door een afvalsysteem.
De kantineploeg zorgt dagelijks voor een lekkere maaltijd voor een klein prijsje, met op vrijdag een gratis zuurkoolmaaltijd met rookworst, uitgebakken spekjes en jus. Daarnaast verzorgt het kantineteam altijd diverse gratis hapjes. Tijdens het eerste speelweekend kunnen loten worden gekocht voor 2 euro per stuk. Dankzij verschillende sponsoren heeft iedereen prijs. De opbrengst van de verlotingen gaat ditmaal naar de jeugd van TC Langedijk. En hoewel het een dubbeltoernooi is, kan er ook individueel worden ingeschreven. De toernooileiding slaagt er altijd wel in om de individualist te koppelen aan een geschikte partner.
Inschrijven voor het Spaansen Bloemen Ientje Toe-veteranentoernooi kan nog tot en met 25 augustus via www.toernooi.nl.