Judokampioenen EBI-Sports

Nieuws
EBI-Sports heeft weer vele kampioenen. (Foto: aangeleverd).
EBI-Sports heeft weer vele kampioenen. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

REGIO - Afgelopen weekend waren er weer veel activiteiten voor de judoka's en coaches, Robert, Douwe, Mats en Frank van EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk. Op zaterdagmiddag moest het jeugdteam naar Haarlem waar helaas net naast het brons gegrepen werd. Het team bestond uit: Nino Jak, Rayer van Duin, Sem Sikking, Ties Kruijer, Stijn Rempt, Bran Blokker, Bjorn Snip en Rosanne Veldboer.
s' Avonds ging het seniorenteam naar Den Helder waar in de WFJC werd gejudood. Het team won er een met 12-2, speelde er een gelijk met 6-6 en verloor er een nipt met 4-3. Het team bestond uit: Xander Goudsblom, Mats Timmerman, Toine Groot, Paul v/d Welle, Maarten Pietersen en Douwe Baert. Op de zondag gingen er vijf kinderen naar het Jeugdtoernooi van Hensbroek. Daar werden Ties Molenaar, Rayer van Duin en Stijn Rempt Kampioen. Sterk Delreu werd tweede en Bart van Duin derde.
Ook was er op zondag het witte en gele banden toernooi in Alkmaar. Daar werden de broers Bjorn en Thijmen en de broers Nino en Miqel Jak allen kampioen. Ook werden Sem Sikking, Sem Brattinga en Rens Pronk Kampioen. Ties Kruijer, Alexander v/d Weide en Bran Blokker werden tweede. Rosanne Veldboer en Rik Bekker werden derde en helaas vielen Ghassan Elmasri, Nikki Trousselot en Joyce Masteling deze keer net buiten de prijzen en werden vierde.
Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports is te vinden op de site www.ebisports.nl of bel met 0651807361.