Collecte Kinderboerderij 'de Beestenboel'

Nieuws

ZUID-SCHARWOUDE - Deze week en komende week gaan de enthousiaste collectanten van Kinderboerderij 'de Beestenboel' te Zuid-Scharwoude weer langs de deuren voor de collecte voor de kinderboerderij.
Zoals wellicht bekend ontvangt de kinderboerderij geen bijdrage meer van de gemeente Langedijk en moet dus zelf alle kosten voor het onderhoud gebouwen, voeding van de dieren, dierenartskosten e.d. zelf betalen. De medewerkers van de kinderboerderij hopen van harte dat veel mensen ze daarmee zou willen steunen door een bijdrage te doen in de collectebus. Dus de kinderboerderij helpen, leg dan vast wat geld klaar voor als ze langskomen. Alvast heel hartelijk bedankt. De collecte loopt van 27 februari tot en met 11 maart.

Klusjesmannen gezocht

Het team van enthousiaste vrijwilligers van de kinderboerderij zou heel graag uitgebreid willen worden met een of meerdere klusjesmannen. Er is altijd wel wat te doen wat onderhoud betreft en dit werk blijft een beetje liggen. Het zou fantastisch zijn als ze daarbij wat hulp krijgen van een of meerdere handige klusjes mannen of vrouwen! Iedereen mag helemaal zelf bepalen om te komen en hoe vaak. Interesse kom dan eens langs tijdens onze openingstijden en aanmelden bij het kantoortje.
Lammetjes

De kinderboerderij is geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vaak ’s ochtends tussen ca. 09.30 tot 10.30 uur tijdens het voeren. Bekijk ook eens onze website: www.de-beestenboel.nl, daarin staan de laatste nieuwtjes en dat is met de aanstaande geboortes van de lammetjes en geitjes en goed middel om op de hoogte te blijven! Graag tot ziens op de Potjesdam 2 te Zuid-Scharwoude, rechts van tuincentrum Life & Garden.