Nieuw logo voor De Koolvlet

Nieuws
Onder de muzikale begeleiding van groep 8 werd de nieuwe vlag gehesen. (Foto: aangeleverd).
Onder de muzikale begeleiding van groep 8 werd de nieuwe vlag gehesen. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

BROEK OP LANGEDIJK - De Koolvlet leeft! Het team is trots op wat zij de afgelopen periode heeft ontwikkeld: De school is op weg om zich officieel ‘een vreedzame school’ te mogen noemen en er is een enorme impuls aan het muziekonderwijs gegeven. Nieuw is de aandacht voor onderzoekend leren en natuurlijk is De Koolvlet trots op de goede eindopbrengsten van de leerlingen.
Om deze veranderingen te vieren heeft de Koolvlet in Broek op Langedijk een nieuwe huisstijl laten ontwerpen. Er is onder andere een nieuw logo en met de nieuwe website willen zij goed communiceren met de ouders en andere geïnteresseerden in de school. Ouders hebben een app op hun mobiel waardoor ze goed op de hoogte kunnen blijven. Onlangs kwamen alle leerlingen en ouders samen op het schoolplein. Onder de muzikale begeleiding van groep 8 hees directeur Esther van Dortmont de nieuwe vlag.
Natuurlijk is op het nieuwe logo weer een Koolvlet te zien, passend bij de naam van de school. In deze ‘Koolvlet’ staan de kinderen centraal, op weg naar een gelukkige toekomst. Met zijn allen zijn zij op koers en het team zorgt ervoor dat de leerlingen zich optimaal ontwikkelen door modern en betrokken onderwijs te bieden.
Ook ouders zijn tevreden over de ontwikkelingen binnen de school en geven de school een ruime voldoende in de vragenlijst die onlangs door ouders ingevuld is. Geïnteresseerd in deze school? Bel dan gerust voor een kennismaking.