Afsluiting Braken tussen Krusemanlaan en Wogmeer

Nieuws
(aangeleverde foto)
(aangeleverde foto) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - Op de Braken (N507) tussen de Krusemanlaan in Heerhugowaard en Wogmeer vinden tussen woensdag 11 en maandag 16 april diverse werkzaamheden plaats. Tijdens deze werkzaamheden is doorgaand verkeer op een deel van de Braken niet mogelijk en wordt het verkeer omgeleid. Dit brengt aanzienlijke verkeershinder met zich mee.
Bouwbedrijf Heijmans werkt in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de Braken. In de nachten van woensdag 11 en donderdag 12 april vinden er tussen 21.00 tot 05.00 uur voorbereidende werkzaamheden plaats voor het asfalteren. De Braken, tussen de Krusemanlaan in Heerhugowaard en het kruispunt Wogmeer, is dan afgesloten voor verkeer en er gelden omleidingsroutes via de N242 en de N243.

Weekendafsluiting

Van vrijdag 13 april 19.00 uur tot en met maandag 16 april 05.00 uur wordt er geasfalteerd en wordt de definitieve markering aangebracht op de Braken tussen de Krusemanlaan en het kruispunt Wogmeer. Daarnaast worden de rotondes Krusemanlaan, Weerestraat en Dorpsstraat aangesloten op de N507. Ook wordt gewerkt aan de brug over de Ringvaart. Tijdens deze weekendwerkzaamheden is de Braken tussen de Krusemanlaan in Heerhugowaard en het kruispunt Wogmeer afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt onder meer omgeleid via de N242 en de N243. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de huidige routes.
De werkzaamheden gaan gepaard met enige geluidsoverlast.
Nieuwe wegdelen geopend

Na de werkzaamheden rijdt het verkeer over de nieuw aangelegde rotonde bij de Krusemanlaan in Heerhugowaard, de rotonde en fietstunnel Weerestraat en de rotonde Dorpsstraat in Obdam.
Meer weten? Kijk op www.n23westfrisiaweg.nl.