Veel prijzen Judoschool EBI-Sports

Nieuws
Coach Robin met Ghassan, Sem, Rayer en Nikki. (Foto: aangeleverd)
Coach Robin met Ghassan, Sem, Rayer en Nikki. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

LANGEDIJK - Bij het Open Beverwijkse judotoernooi behaalden veel judoka's van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk prijzen.
In het eerste blok ging coach Robin met vier kids op pad. Sem Sikking en Rayer van Duin werden met vier overwinningen kampioen in hun gewichtsklasse. Ghassan Elmasri werd derde en Nikki Trousselot viel deze keer buiten de prijzen. In het tweede blok pakte Rens Pronk de tweede plaats en werden Denys Bremmers en Theeuwis van Duin derde.
Blok 3 waren de broers Thijmen en Bjorn Snip, Sterk Delreu en Bart van Duin onder leiding coach Frank aan de beurt. Helaas pakte alleen Bjorn en Sterk hier de derde plaats. Blok 4 begon voor Thomas v/d Weide en Chris Jonker na wat organisatorische problemen veel later dan gepland. Thomas knokte goed tussen de veel ervarenere judoka's en belande net naast het podium en Chris worstelde zich tussen de drie zwarte band judoka's naar de derde plaats. De judoka's hebben allemaal erg hun best gedaan en met nog drie toernooien loopt het seizoen al aardig op z'n einde.

Bootcamp

Ook deed zaterdagmiddag een team van de bootcamp-groep van EBI-Sports mee aan de Obstacle Run in Heerhugowaard. Daar kwam het team net na een uur binnen op het 8km parcours met 20 hindernissen door het park van Luna. Het team bestond uit Ruud Nannes, Bart Jan Baaijens, Kees Groot, Damian Schenk, Sten van Uitert, Luuk van Zijl, Chaira Stins en Leon van Scheppingen en Frank Scholtes.
Voor meer informatie over de bootcamptrainingen of judoschool kijk op de site www.ebisports.nl of bel met hoofdtrainer Frank, 0651807361