Langedoikermarkt biedt bomvol programma

Nieuws
Abusievelijk werd vorige week de verkeerde foto van Smikkel de Beer geplaatst. Hierbij de juiste. (Foto: aangeleverd)
Abusievelijk werd vorige week de verkeerde foto van Smikkel de Beer geplaatst. Hierbij de juiste. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BROEK OP LANGEDIJK – De Langedoikermarkt, de gezellige dorpsmarkt die al sinds 1980 bestaat, staat zaterdag 18 augustus weer op de agenda. Ook dit jaar is er weer het nodige georganiseerd, zoals een rondvaart, live muziek, entertainment en een optocht met Smikkel de Beer. De markt staat vanaf 10.00 uur opgesteld op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Hendrikkade, Irenestraat, Margrietstraat en de Beatrixstraat. Kijk ook op www.langedoikermarkt.nl en de Facebook-pagina.

Gratis vaarverbinding

Tijdens dit evenement vaart De Broekervaart voor de derde maal dit jaar gratis heen en weer tussen Heerhugowaard en Langedijk. De Broekervaart vertrekt een keer per uur vanaf de Westdijk in Heerhugowaard (bij fietsbrug De Krul) naar de Prins Hendrikkade in Broek op Langedijk, naar de plek waar de markt begint. Tijdens de overtocht krijgt men uitleg over het unieke Oosterdelgebied. Aan de kant van Heerhugowaard kunnen gratis enkele Oudhollandse spelletjes worden gespeeld.
Opstapplaatsen De Broekervaart: Westdijk in Heerhugowaard / Havenplein en Prins Hendrikkade in Broek op Langedijk. Kijk voor de vertrektijden op www.broekervaart.nl/langedoikermarkt.