Dierendag bij kinderboerderij Jong Leven - Met veel gezellige activiteiten

Nieuws
Op dierendag worden dieren traditiegetrouw in het zonnetje gezet en extra verwend. (Foto: aangeleverd)
Op dierendag worden dieren traditiegetrouw in het zonnetje gezet en extra verwend. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

SINT PANCRAS - Ter gelegenheid van Werelddierendag vinden zondag 7 oktober diverse activiteiten plaats op de kinderboerderij te Sint Pancras.
Op dierendag worden dieren traditiegetrouw in het zonnetje gezet en extra verwend. Dit jaar wordt dit bij Jong Leven extra feestelijk gedaan vanwege het 25-jarig bestaan van de kinderboerderij.
Voor de (jonge) bezoekers betekent dit dat zij 7 oktober deel kunnen nemen aan diverse activiteiten. Dit jaar is er voor een klein jubileumprijsje van slechts € 2,- een uitgebreide activiteitenkaart beschikbaar met vele leuke activiteiten waaronder: gezicht laten schminken, ritje met paard en wagen, ritje op de pony en er is zowel een ballonnenclown als een springkussen aanwezig. Verder zijn er poffertjes verkrijgbaar, chips en limonade. Ook zijn er veel leuke spelletjes te doen.
Zondagmiddag 7 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur is er dus weer genoeg te beleven om een bezoek te brengen aan de kinderboerderij. De medewerkers van de kinderboerderij hopen zoveel mogelijk mensen te treffen op het Janspad 2 te Sint Pancras. Voor de ouders is er gratis koffie of thee!