Cool start kaartverkoop jubileumseizoen

Nieuws
Jamai zingt hits van zijn idool Elton John.
Jamai zingt hits van zijn idool Elton John. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur bestaat komend seizoen 15 jaar en dus is het tijd voor feest! Het nieuwe seizoen is gevuld met fantastische voorstellingen en inspirerende lessen en cursussen. De verkoop voor theaterseizoen 2023-2024 gaat donderdag 15 juni om 12/00 uur van start. Reserveer nu, dan zit jij straks goed bij… Herman van Veen, Yentl en de Boer, de Ashton Brothers of een van de andere topshows. Nieuwsgierig naar het hele programma? Houd dan de vernieuwde website www.coolkunstencultuur.nl in de gaten.

Niemand minder dan Herman van Veen trapt het nieuwe seizoen in september bij Cool af. Ook andere bekende cabaretiers, zoals Lebbis & Jansen, Roué Verveer, Daniël Arends, Jandino, Martijn Koning en Nienke Plas zijn komend seizoen van de partij. Voor de kleintjes komen onder andere Ernst, Bobbie en de Rest, Meester Kikker, André het Astronautje en Rapunzel naar het theater.

Stilzitten is onmogelijk

Gek van dans? Dan mag je The Ruggeds, Igone de Jongh en De Notenkraker niet missen. Muziekfans halen hun hart op bij Karin Bloemen en de Old School Band, de 3JS die een samenwerking aangaan met het Red Limo Quartet, The Fortunate Sons en dé battle tussen The Stones en The Beatles. En Jamai zingt in ‘I’m Still Standing’ diverse hits van zijn idool Elton John.


Lebbis en Jansen zijn in seizoen 2023-2024 ook weer van de partij. - (Foto: Mark Engelen)

Veelbelovende theatermakers

De serie Nieuwe Lente met ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’, krijgt ook in het jubileumseizoen een bijzonder vervolg. Er zijn maar liefst twee series: eentje in de Grote zaal en eentje in de nieuwe Kleine zaal. Beide series zijn gevuld met tien prachtige voorstellingen van veelbelovende theatermakers of theaterveteranen. Ook andere beproefde Cool-formules als Cool Comedy Café, Jazzclub Cool en Babbels Peuter- & Kleuterfestival keren terug. Nieuw is de bijzondere concertreeks Sunday Tones op zondagmiddag, waarin passie, inspiratie en ontmoeting centraal staan. Ook terug van weggeweest: film kijken in Cool.

Complete avond uit

Beleef een complete avond uit en bestel gelijktijdig met je tickets een horeca-arrangement. Geniet bijvoorbeeld voorafgaand aan de voorstelling van het Gouden Stoel-arrangement aan een speciaal voor jou gereserveerde tafel op de foyer of strijk na afloop in het café neer voor een heerlijk Nagenietarrangement.

Bestellen

Tickets voor de voorstellingen in seizoen 2023-2024 zijn vanaf donderdag 15 juni 12.00 uur te bestellen via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool. Vrienden van Cool mogen vanaf woensdag 7 juni (na afloop van de previewavond – verwachte eindtijd rond 21.30 uur) bestellen. Ook met voorrang naar een van de vele topshows in het jubileumseizoen? Word vriend via www.coolkunstencultuur.nl/vriend.