Zomerse Tuinfair bij woonzorgcentrum Hugo-Waard

Nieuws
Sjaak Wester verzorgt een sfeervol muzikaal intermezzo.
Sjaak Wester verzorgt een sfeervol muzikaal intermezzo. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Oh zalige zomer… Zondag 11 juni vindt van 12.00 tot 15.30 uur in de beweeg- en beleeftuin van woonzorgcentrum Hugo-Waard aan het G. Douplantsoen 72 een gezellige, creatieve tuinfair plaats. 

“Bezoek onze knusse tuinfair met meerdere kraampjes van verschillende, creatieve aanbieders en kom in zomerse sferen”, aldus de enthousiaste welzijnscoördinator Carla Gleijsteen. Van brocante en plantjes tot zelfgemaakte kaarten, schilderijen, decoraties en meer. “Bezoekers vinden hier vast en zeker hun zomerse snuisterijen”, aldus Gleijsteen. 

Natuurlijk is er gezellige muziek tijdens de tuinfair. “Om 12.00 uur zorgt het draaiorgel van de familie Groot voor de nodige gezelligheid en aansluitend treedt Sjaak Wester op met zijn accordeon’’, aldus Carla. “Het optreden met het draaiorgel wordt aangeboden door Gouden Dagen Heerhugowaard. Uiteraard zijn er lekkere, zomerse hapjes en kunnen aanwezigen hun geluk beproeven met het Rad van Fortuin. “Er zijn leuke prijzen te winnen en de opbrengst van dit spel komt ten goede aan Gouden Dagen Heerhugowaard.’’ 

Tip: neem contant geld mee, want niet bij elke kraam kunt u pinnen. “Iedereen is van harte welkom bij Hugo-Waard.”