Brassica Musicals speelt volgend jaar ‘Catch Me if You Can’

Nieuws
Brassica speelde afgelopen april de vrolijke en swingende musical 'Kipps' in de Rodi Media-zaal van Cool.
Brassica speelde afgelopen april de vrolijke en swingende musical 'Kipps' in de Rodi Media-zaal van Cool. (Foto: Musicalnieuws/ Monique Hoffmann)

DIJK EN WAARD - Heerhugowaards grootste musicalclub voor volwassenen heeft de titel van zijn voorstellingen in 2024 bekendgemaakt. Brassica Musicals speelt van 12 tot 14 april in Cool kunst en cultuur ‘Catch Me if Cou Can’, de Broadway-musical naar de gelijknamige hitfilm uit 2002.

Hoofdrolspeler Frank Abagnale bestaat echt. Hij is een meesteroplichter uit de jaren 60, die de Amerikaanse overheid voor 2,5 miljoen dollar heeft opgelicht via valse cheques. Hij vermomde zich als dokter, piloot en advocaat, kwam daarmee weg en leefde van het geld een opwindend luxeleven.

Leven op de vlucht

Frank vertelt in deze musical zelf zijn levensverhaal. Hij neemt het publiek en de cast hierin mee alsof je naar een grote entertainment tv-show kijkt vol zang en dans. Met de FBI op zijn hielen vliegt hij (letterlijk) zijn dromen achterna, feest erop los én verovert het meisje van zijn dromen. Uiteraard krijgen we ook inzage in de keerzijde van zijn succes; de eenzaamheid van een leven op de vlucht.


Lekker uitpakken 

‘Catch Me if You Can’ staat bekend als een musical op hoog tempo met swingende bigbandmuziek (live!), waarmee je als musicalclub voor zowel publiek als spelers lekker kan uitpakken. Het biedt alle ruimte aan de talenten van de 45-koppige cast voor eersteklas spelscenes, vliegende showdans en natuurlijk het hoge niveau (samen)zang waar Brassica om bekendstaat.

Audities en kaartverkoop 

Voor de zomervakantie houdt Brassica audities en wordt bekend weten wie de hoofdrol van Frank Abagnale - en de andere grote rollen - op zich mag nemen. De kaartverkoop voor ‘Catch Me if You Can’ start 15 juni via Cool kunst en cultuur: www.coolkunstencultuur.nl.