Jubileum Han Fortmann College wordt groots gevierd

Nieuws
De lustrumcommissie, met staand vlnr. Melody Peverelli, Michiel Beeldman, Marcel Loopeker, Bart Segers enHenny Bruin en zittend Sander Konijn, Karena Water, Karel Witte.
De lustrumcommissie, met staand vlnr. Melody Peverelli, Michiel Beeldman, Marcel Loopeker, Bart Segers enHenny Bruin en zittend Sander Konijn, Karena Water, Karel Witte. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het huidige schooljaar loopt bijna af, maar bij Han Fortmann zijn ze alweer druk bezig met de plannen voor het volgende schooljaar. Dat is er namelijk niet zomaar eentje! Schooljaar 2023/2024 viert het Han Fortmann zijn 50-jarig bestaan en dat wordt uitbundig gevierd met een feestelijk lustrumjaar vol verrassende activiteiten. 

Dinsdag 5 september wordt het lustrumjaar op bijzondere wijze afgetrapt. Rondom de school wordt met alle leerlingen geluncht. Ook is er een optreden van niemand minder dan Claude, de populaire zanger van hits als ‘Ladada’ en ‘Layla’. Meezingen dus tijdens deze te gekke opening! 

Reünie

Zaterdag 14 oktober staat de reünie op de planning. Tijdens dit lustrumfestival voor oud-leerlingen en (oud)medewerkers kun je herinneringen van vroeger ophalen en nieuwe herinneringen maken. Ga jij een dansje wagen met je oude schoolliefde? Drink gezellig samen een drankje of haal een hapje bij een van de foodtrucks. Tickets zijn vanaf heden te koop dus zorg dat je erbij bent! 

Beachbattle

Verder is er een musical in het theater van Cool kunst en cultuur, geproduceerd en opgevoerd door leerlingen en docenten. Ook is er een ouderfeest én een leerlingenfeest en vinden er verschillende klassencompetities plaats, met een afsluitende beachbattle volgend jaar op het strand van Camperduin. 

Meer informatie of kaarten kopen voor het lustrumfestival oftewel de reünie? Dat kan via www.reuniehanfortmann.nl.