Kom jij ook naar de reünie van het Kruizer Kinderkoor

Nieuws
't Kruizer Kinderkoor liet al vele kinderen samen zingen.
't Kruizer Kinderkoor liet al vele kinderen samen zingen. (Foto: Aangeleverd)

‘T KRUIS - De Heilige Familiekerk in ‘t Kruis bestaat in oktober 100 jaar. Om dit te vieren worden er in het weekend van 7 en 8 oktober diverse festiviteiten georganiseerd, waaronder een reünie van het Kinderkoor van de parochie, Het Kruizer Kinderkoor, op 7 oktober van 14.00 tot 17.00 uur.

Leden en oud-leden van het koor zijn van harte welkom om met elkaar te zingen en terug te kijken op de vele jaren dat het kinderkoor al bestaat. De bijeenkomst is in buurthuis De Deel, tegenover de kerk. Onder het genot van wat drinken en een klein hapje worden herinneringen opgehaald. Aansluitend vormen de aanwezigen met elkaar één groot koor, om samen liedjes te zingen in de kerk. Dit duurt tot ongeveer 18.30 uur. Wie wil kan daarna nog nagenieten met een kop koffie of thee.


Heb jij mooie herinneringen aan jouw tijd bij het koor? Deel ze dan. - (Foto: Aangeleverd)

Om alle stembanden van tevoren een keer te kunnen doorsmeren wordt er eenmaal geoefend. De repetitie is maandag 18 september van 18.30 tot 20.30 uur. Heb je een wist-u-datje, een leuke anekdote of foto’s van vroeger? Of wil je je graag opgeven voor de reünie? Meld je dan via kruizerkinderkoor@outlook.com of stuur je bericht naar Judith Groot via 06-36364678. Vermeld daarbij duidelijk je naam. Is er een liedje van het kinderkoor dat jou altijd is bijgebleven en dat je graag wilt zingen? Laat dit dan weten. Ken je nog andere oud-leden? Deel dan dit bericht.