Alleengaandenclub 60+ houdt eerste ledenmiddag van het seizoen

Nieuws
Samen wandelen is gezelliger dan alleen.
Samen wandelen is gezelliger dan alleen. (Foto: Archief)

HEERHUGOWAARD – Onze maatschappij telt steeds meer alleenstaanden. Om te voorkomen dat zij in een isolement raken, zijn er diverse initiatieven. Eén daarvan is de Alleengaande Club 60+ uit Heerhugowaard. De juiste plek voor alleenstaanden om zich aan te sluiten. 

Iedere derde zaterdag van de maand komen de leden bij elkaar in de kantine van handbalvereniging Tornado in het oude centrum van Heerhugowaard. Daarnaast beleven ze met elkaar ook diverse leuke activiteiten buiten de deur. 

Na bijna twee maanden vakantie is er zaterdag 23 september weer een ontmoetingsmiddag in de kantine van Tornado, aanvang 15.30 uur. Daar wordt besproken welke gezamenlijke activiteiten de leden willen oppakken. Denk daarbij aan samen fietsen, wandelen, met ‘n groepje uit eten en nog veel meer. Kom vrijblijvend kennis maken met de club, je ontmoet nieuwe mensen met de zelfde interesses.

Geestmerambacht

Voor zondag 24 september staat ‘n wandeling gepland. Er wordt een rondje Geestermerambacht gelopen. Wil je mee? Meld je dan om 13.30 uur bij restaurant Lovers and Hunters (voorheen het Zuidpunt).  

Voor aanmelden of meer info kan je bellen naar Marjan Verduin via 06-10484541 of met Nel van ‘t Ent op 072-5712920.