DJI houdt wervingsavond in PI Heerhugowaard

Nieuws
Ga jij straks aan de slag als complexbeveiliger?
Ga jij straks aan de slag als complexbeveiliger? (Foto: werkenbijdji.nl)

HEERHUGOWAARD - De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) organiseert dinsdagavond 10 oktober een wervingsavond bij Penitentiaire Inrichting (PI) Heerhugowaard aan de Copernicusstraat 10! Sta jij stevig in je schoenen en wil je laten zien wat je in je hebt? Zie jij jezelf aan de slag gaan als arbeidsbegeleider, penitentiair inrichtingswerker of complexbeveiliger? Meld je dan nu aan! 

Dit is een unieke kans om op de locatie van de PI Heerhugowaard je mogelijke toekomstige collega’s te leren kennen. Je krijgt eerst algemene informatie over PI Heerhugowaard, daarna krijg je een rondleiding om een goed beeld te vormen van je (mogelijke) toekomstige werkplek. Na de rondleiding kan je persoonlijke vragen stellen en advies krijgen over welke functie het best bij je past. En bieden we je sollicitatietips! Kortom, er is voldoende tijd om informatie te krijgen over het werk bij de PI Heerhugowaard. Staat de functie van jouw voorkeur er niet tussen of weet je nog niet wat het beste bij jouw opleiding en ervaring past? Ook dan ben je van harte welkom om je op deze dag te oriënteren!

De wervingsavond is vanaf 18,00 uur (inloop) tot ongeveer 20.30 uur. Meld je aan via werken@dji.minjus.nl onder vermelding van je voor- en achternaam, voorkeur functie, telefoonnummer en de datum van de wervingsdag. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een paar dagen voor het event ontvang je aanvullende informatie. Meer info op www.werkenbijdji.nl.