Evenementen in Dijk en Waard – denk mee!

Nieuws
Denk mee over evenementen in Dijk en Waard.
Denk mee over evenementen in Dijk en Waard. (Foto: AGHEEREMANSPHOTOGRAPHY )

DIJK EN WAARD - De afgelopen jaren is het aantal evenementen sterk gegroeid. Met name het aantal muziekevenementen is toegenomen. Tegelijkertijd wordt er ook veel gebouwd en is er minder ruimte voor evenementen.

Om ervoor te zorgen dat we het samen gezellig en leefbaar houden, is de gemeente een onderzoek gestart. Er wordt onderzocht welke evenementen geschikt zijn op de locaties van Geestmerambacht, IJsbaanterrein ’t Kruis, Speelweide Noord-Scharwoude en Kermisterrein Zuid-Scharwoude. Door te kijken naar de voorzieningen en specifieke regels van het gebied, wil de gemeente een goede balans vinden tussen levendigheid en leefbaarheid. Het is voor de gemeente daarom belangrijk om te weten wat u belangrijk vindt.

Bijeenkomsten

Als u betrokken bent bij één van de gebieden bent u van harte welkom voor een bijeenkomst. Samen met de gemeente wordt er gekeken wat er goed gaat en wat er beter kan. Uw ideeën en ervaring zijn daarom bijzonder waardevol. De gemeente nodigt u uit om met elkaar in gesprek te gaan.  Als inwoner of ondernemer bepaalt u de onderwerpen die voor uw dorp belangrijk zijn en aandacht nodig hebben. Tijdens de bijeenkomst komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: de veiligheid, geluidsniveau of andere onderwerpen die u bezighouden over een evenement. Vanaf 19.15 uur staat koffie en thee voor u klaar en om 19.30 uur start het programma.

De bijeenkomsten zijn op de volgende data en locaties:
• IJsbaanterrein ’t Kruis - 28 september 2023 - Gemeentehuis Parelhof
• Speelweide Noord-Scharwoude - 2 oktober 2023 - Museum BroekerVeiling.

Wilt u naar een van de bijeenkomsten komen? Mail dan naar vth-administratie@dijkenwaard.nl. Noem in de mail uw naam, adres en met hoeveel personen u komt.