Leer jezelf presenteren bij Walk&Talk in Bibliotheek Heerhugowaard

Nieuws
Koffiepauze voor werkzoekenden.
Koffiepauze voor werkzoekenden. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Werkzoekenden zijn woensdag 6 december van harte welkom bij Walk&Talk in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Heerhugowaard. Deze maandelijkse bijeenkomsten gaan over het vinden van (ander) werk in de huidige tijd. Tijdens deze bijeenkomst staat het ‘Jezelf presenteren!’ centraal. Schuif aan, om te luisteren, mee te praten en ervaringen uit te wisselen.

Elke eerste woensdag van de maand organiseren de bibliotheken in Heerhugowaard en Langedijk om de beurt een Walk&Talk. Bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden, kan je netwerken en ervaringen delen.

In december zijn er in drie vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard gratis sollicitatieworkshops. Deze workshops worden verzorgd door Verhelder Talent. Kijk op de website voor meer informatie: bknw.nl/agenda.

Deelnemen

Meedoen is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dat kan via bknw.nl/agenda. De bijeenkomst op 6 december is van 14.00 tot 15.30 uur in de bibliotheek in Heerhugowaard aan de Parelhof 1a in Heerhugowaard.