‘Dijk en Waard On Stage heeft echt hart voor de leerlingen’

Nieuws
Beroepsbeoefenaren in gesprek met leerlingen tijdens het Beroepenfeest.
Beroepsbeoefenaren in gesprek met leerlingen tijdens het Beroepenfeest. (Foto: doorNorbert)

DIJK EN WAARD - “De leerling staat in het centrum en kan laagdrempelig contact maken met de bedrijven. Dat is natuurlijk een win-win situatie. Want jong en enthousiast talent is bij ons altijd welkom!”, vertelt de opleidingscoördinator van Demaco Holland.

Beleven door te doen, dat bereikte Dijk en Waard On Stage met de interactieve kick-off bij Cool kunst en cultuur. “We lieten beroepsbeoefenaren en mentoren ervaren wat de vmbo-leerlingen te wachten staat, over de rode loper en in gesprek met een beroepsbeoefenaar”, vertelt Fokkelina van Meekeren van Dijk en Waard On Stage. 

Het enthousiasme over Dijk en Waard On Stage verspreid zich steeds verder. De opleidingscoördinator van Demaco heeft zich weer aangemeld voor de vijfde editie: “Dijk en Waard On Stage heeft echt hart voor de leerlingen, dat maakt het wat Demaco betreft zo’n mooi initiatief.”

“Op dit moment zijn de vmbo-leerlingen gestart met de lessen over Dijk en Waard On Stage”, vertelt Fokkelina. “Onder begeleiding van de mentoren en coaches bij het maken zij de de opdrachten in het On Stage Paspoort, zoals een visitekaartje en hun top 5 van beroepen. Staat jouw beroep er ook tussen? Samen geven wij de vmbo-leerlingen een positief (beroeps)podium!” 

Kijk voor meer informatie op www.dijkenwaardonstage.nl.