Organisatie Weidepop druk met voorbereidingen

Nieuws
Weidepop 2024 belooft weer een spektakel te worden
Weidepop 2024 belooft weer een spektakel te worden (Foto: archief)

NOORD-SCHARWOUDE – Hoewel het nog even duurt voor het weer zover is, is de organisatie al druk bezig met de voorbereidingen voor hét weekend van het jaar; Weidepop.

Organisatoren Mark en Pascal zijn al volop bezig met de organisatie om ervoor te zorgen dat tot alles in de puntjes geregeld is voor Weidepop, dat in maart 2024 voor de tweede keer zal plaatsvinden. Drie dagen lang een onvergetelijk feest, met dagelijks een ander thema. Uiteraard zal ook de kermis weer neerstrijken op het speelterrein.

Na het succes van vorig jaar anticiperen de organisatoren op opnieuw een drukbezochte en gezellige editie dit jaar. Momenteel is de kaartverkoop in volle gang, waarbij de Early Bird-kaarten bijna uitverkocht zijn. De line-up is veelbelovend, met bekende namen als Jan Smit, Yves Berendse, Ruth Jacott, Peter Beense en Henk Westbroek die het podium zullen betreden. Binnenkort worden er meer details over het festival onthuld, inclusief nog meer geweldige namen die aan het programma zullen worden toegevoegd.

Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.weide-pop.nl.

Door: Suzanne Langendorff