Gratis naar Museum BroekerVeiling met je VriendenLoterij VIP-kaart

Nieuws
Met je VriendenLoterij VIP-kaart ga je nu gratis naar Museum BroekerVeiling.
Met je VriendenLoterij VIP-kaart ga je nu gratis naar Museum BroekerVeiling. (Foto: )

DIJK EN WAARD - Houders van de VIP-kaart van de VriendenLoterij kunnen vanaf vandaag kosteloos genieten van een bezoek aan Museum BroekerVeiling. De eerste 100 bezoekers met deze kaart krijgen bovendien gratis koffie met wat lekkers!

Alle deelnemers van de VriendenLoterij hebben nu met hun VIP-kaart gratis toegang tot 150 musea in Nederland, waaronder Museum BroekerVeiling. Met de kaart kunnen bezoekers het museum verkennen, inclusief de rondvaart door het Duizendeilanden Rijk en de demonstratieveiling. Toegang is geldig voor één persoon per VIP-kaart.

Ron Karels, directeur van Museum BroekerVeiling, zegt: “Het is een enorme eer om als museum toegelaten te worden tot de selectie van musea die VIP-kaarten mogen accepteren. We zijn nu gratis toegankelijk voor zo’n miljoen kaarthouders! Dit is een aanzienlijke stimulans om meer bezoekers kennis te laten maken met ons museum.” 

Gratis koffie met lekkers

Om de toelating van de VIP-kaart te vieren, ontvangen de eerste 100 bezoekers met een VIP-kaart een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur. Raadpleeg broekerveiling.nl voor aangepaste openingstijden tijdens de kerstvakantie.

Extra financiële steun

De VriendenLoterij viert en ondersteunt wat het leven mooi maakt, zoals musea, monumenten, en lokale sportverenigingen. Dankzij de steun van de deelnemers kan de loterij organisaties ondersteunen die zich inzetten voor het behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat direct naar een eigen gekozen club, vereniging, of stichting. Dit kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. 

Ook lokale clubs en verenigingen die de deelnemer een warm hart toedraagt komen in aanmerking.