Decemberpret bij TAS Jongerenwerk met disco, Winterspelen en nieuwjaarsbingo

Nieuws
Kom jij ook naar de TAS Winterspelen?
Kom jij ook naar de TAS Winterspelen? (Foto: Archief)

HEERHUGOWAARD - De komende tijd staan er weer een aantal leuke, winterse activiteiten op het programma van TAS Jongerenwerk, komen jullie ook?

TAS-MIX kerstdisco

Iedere laatste vrijdag voor een vakantie is er een groot muziekfeest, de TAS MIX-Disco, aan het Van Eedenplein 3. Van 19.00 tot 21.00 uur wordt er muziek gedraaid die jij wil horen en dans je erop los. Iedereen van 8 tot 14 jaar is welkom. Entree is gratis, maar binnen is binnen. Het thema van het discofeest van vrijdag 22 december is Red & Green. Kom verkleed in thema en win een leuke prijs (verkleden is niet verplicht!). 

Fijn om te weten voor ouders: de TAS MIX Disco wordt gedraaid door een groep vrijwilligers die zorgen dat er barbezetting en muziek is en dat de sfeer goed blijft. Tijdens de activiteit is frisdrank, sap en veel lekkers te koop, die kan worden afgerekend met een vooraf gekochte VIP-knipkaart (1 VIP-knip is 1 euro). Water is gratis. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan. VIP-knipkaarten zijn te koop aan de deur of via een appje naar 06-20572116, onder vermelding van naam en geboortedatum kind en het aantal te bestellen VIP-knips.

TAS Winterspelen

TAS Winterspelen van 13.00 tot 15.30 uur

Wegens succes geprolongeerd: woensdag 27 december zijn er van 13.00 tot 15.30 uur weer de TAS Wintergames. Deze keer kun je onder meer oliebollen eten, sneeuw maken, levend curling spelen en nog heel veel meer! Voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar, op de locatie van TAS aan het Van Eedenplein 3. Deelname kost 2 euro (betalen kan met de Dijk&Waard-pas, contant of via een betaalverzoek). Aanmelden doe je met een mail naar tasactiviteiten@gmail.com.. Vergeet niet je naam, geboortedatum, een telefoonnummer van een ouder en eventuele bijzonderheden (allergiën, diëten en andere zaken die belangrijk kunnen zijn) te vermelden.

Nieuwjaarsbingo 

Vrijdag 5 januari organiseert TAS van 13.00 tot 15.30 uur de Nieuwjaarsbingo aan het Van Eedenplein 3, speciaal voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Er worden drie ronden gespeeld en uiteraard is er ook wat lekkers te eten en te drinken. Waag jij een kansje? Meedoen kost 5 euro (betalen kan met de Dijk&Waard-pas, contant of via een betaalverzoek) en aanmelden kan via tasactiviteiten@gmail.com onder vermelding van naam, geboortedatum, een telefoonnummer van een ouder en eventuele bijzonderheden.

Meer over TAS Jongerenwerk vind je op www.tasheerhugowaard.nl.