Heerhugowaardse ondernemer Arjan Groen ontvangt Gemeentelijke Onderscheiding

Nieuws
Locoburgemeester Fred Ruiten (r) speldt de gemeentelijke onderscheiding op bij Arjan Groen.
Locoburgemeester Fred Ruiten (r) speldt de gemeentelijke onderscheiding op bij Arjan Groen. (Foto: Fer Korver Fotografie)

DIJK EN WAARD - De Heerhugowaardse ondernemer Arjan Groen is maandagavond 26 februari onderscheiden door de gemeente Dijk en Waard. Uit handen van locoburgemeester Fred Ruiten ontving Groen De Brug, de onderscheiding die inwoners kunnen krijgen vanwege opmerkelijke prestaties op verschillende gebieden zoals filantropische activiteiten, vrijwilligerswerk, humanitaire inspanningen, sociale betrokkenheid of voor het bevorderen van gelijkheid, rechtvaardigheid en mensenrechten.

Arjan Groen was jarenlang ondernemer in Dijk en Waard. De Heerhugowaarder was oprichter en eigenaar van Stammis Horeca Verhuur. Hij begon 29 jaar geleden aan de Harlingerweg 13 in Heerhugowaard. Doordat het bedrijf groeide, verhuisde Stammis naar de Sneliusstraat en in 2015 naar bedrijventerrein De Vaandel aan Delta 10. 

Verbinder

In deze jaren was Groen van onschatbare waarde voor de gemeente. Arjan is een echte Vaandeldrager voor De Vaandel en verbinder van bedrijven in onze gemeente. Hij bracht Stammis Horeca Verhuur naar bedrijventerrein De Vaandel en was daarmee bereid om voor de troepen uit te investeren in een duurzame toekomst. Stammis was het eerste bedrijf dat deel uitmaakte van de Duurzame Ring Heerhugowaard. Hierin wisselen bedrijven koude en warmte uit. Bij de start van De Vaandel was dit een uniek concept.

Begin dit jaar werd bekend dat Groen Stammis Horeca Verhuur heeft overgedragen aan de Henrys Groep uit Alkmaar, actief in dezelfde branche. Arjan Groen blijft als adviseur verbonden aan Henrys.


Groen (l) ontving tevens een onderscheiding voor zijn rol als verbinder van bedrijven in Dijk en Waard. - (Foto: Fer Korver Fotografie)