Kom Binnen Bij Cool: een kijkje achter de schermen

Nieuws
Directeur van Cool Lineke Kortekaas en hoofd techniek Rob Scheeren.
Directeur van Cool Lineke Kortekaas en hoofd techniek Rob Scheeren. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD - Bezoekers van Cool kunst en cultuur krijgen donderdag 21 en zaterdag 23 maart de kans om op plekken in het gebouw te kijken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Cool doet met rondleidingen en een Coollege Tour mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

Voor velen is Cool in Heerhugowaard geen onbekend gebouw. Als bezoeker van een theatervoorstelling, leerling van een van de cursussen of als genodigde van een personeelsfeest in Café Cool, kun je genoeg zalen verkennen. Toch blijven er plekken waar de ‘normale’ bezoeker niet komt…tot nu! Donderdag 21 en zaterdag 23 maart om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur krijgen deelnemers van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen een uitgebreide rondleiding langs plekken als kleedkamers en de artiestenfoyer. Je krijgt ook de kans om even zelf in de spotlight op het podium te staan. 

Coollege Tour

Voor mensen die inhoudelijk meer willen weten over het werk binnen een kunst- en cultuurcentrum is er de Coollege Tour, zaterdag 23 maart vanaf 14.00 uur. Hierbij gaan deelnemers in gesprek met directeur Lineke Kortekaas en theaterprogrammeur John Snoek.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een initiatief in Noord-Holland Noord om inwoners kennis te laten maken met verschillende werkgevers. Het is een manier om werkzoekenden, leerlingen en studenten een idee te geven wat deze regio biedt op werkgebied. Maar ook om familie en vrienden met trots het bedrijf te laten zien.

Werken bij Cool

Altijd al bij Cool kunst en cultuur willen werken? Er zijn openstaande vacatures voor theatertechnicus en medewerker personeelszaken. Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is de perfecte manier om nieuwe collega’s te ontmoeten.

Meer informatie & aanmelden

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden voor de rondleidingen en de Coollege Tour op www.coolkunstencultuur.nl/kbbbd.