Rollatorrace op atletiekbaan: senioren aan de rol bij AV Hera

Nieuws
Met een erehaag binnen worden gehaald, wanneer overkomt je dat nou?
Met een erehaag binnen worden gehaald, wanneer overkomt je dat nou? (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Aan de rol… Maandagochtend 15 april nam een groep senioren tussen de buien door deel aan de rollatorloop op de atletiekbaan van AV Hera op sportpark De Vork in Heerhugowaard. Het evenement werd georganiseerd door Dijk en Waard Sport en studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het Horizon College. 

“Samen bewegen is leuk en goed voor de mensen; het verkleint de kans op ouderdomsziekten en aandoeningen. Zo werken we samen aan onze vitaliteit”, aldus Cheryl Blauw van Dijk en Waard Sport. “Maar het was bovenal een gezellig feestje voor de deelnemers, want de senioren hadden dikke pret met elkaar.”

Na de warming-up onder leiding van de studenten gingen de deelnemers enthousiast van start. Ze mochten maximaal vijf rondjes (2.000 meter) lopen. Vooraf was er koffie met wat lekkers en onderweg kregen de senioren een lekker stuk fruit voor de nodige energie. Bij de finish lag voor iedere deelnemer een welverdiende medaille klaar. Speaker Cees Bakker zorgde voor extra sfeer en moedigde de deelnemers luidkeels aan en bij de eindstreep speelde een draaiorgel gezellige muziek.


Studenten van het Horizon College begeleidden de deelnemers aan de rollatorloop. - (Foto: AG Heeremans Photography)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Weer en wind werden getrotseerd door deze stoere senioren!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding