Zomerfeest op kinderboerderij 'de Beestenboel'

Nieuws

ZUID-SCHARWOUDE - Op kinderboerderij “de Beestenboel” aan de Potjesdam te Zuid Scharwoude zal op zondag 9 juli, van 14.00 tot 16.30 uur, weer een groot feest worden gehouden: het Zomerfeest. Er zal voor de kinderen weer van alles te doen zijn, waarbij de dieren natuurlijk de hoofdrol spelen.
Maar ook voor de meegekomen (groot)ouders zal het geen straf zijn om mee te komen. Als het weer een beetje meezit is het heerlijk toeven op het plein onder het genot van een kopje koffie, thee, limonade of een ijsje, onderwijl kijkend hoe uw kroost zich vermaakt op het 'gloed nieuwe' speeltoestel. Iets waar de kinderboerderij nog steeds heel erg blij mee is. En natuurlijk zorgen de geitjes, schapen, kippen etc. ook voor voldoende vermaak.

Collecte

In de week van 10 t/m 15 juli zal er weer worden gecollecteerd voor de kinderboerderij. Daarvoor kan de kinderboerderij nog wel een paar extra collectanten gebruiken. Mochten er belangstellenden interesse hebben, dan graag aanmelden via de website: www.de-beestenboel.nl, of tijdens de openingstijden bij de kantine.
Jonge cavia’s

Onlangs werd de kinderboerderij onverwachts verblijd met de komst van twee schattige rode caviaatjes. Graag even bewonderen, dan kan dat gedurende de openingsdagen op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Ook is iedereen van harte welkom tijdens de voedermomenten in de middag. Dit verschilt per vrijwilliger, maar is er iemand aanwezig dan mogen belangstellenden het terrein op.