Expositie Cor Schoemaker

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Cor Schoemaker heeft dertig jaar als freelance etaleur-grafisch ontwerper onder anderen vormgegeven aan stands in binnen- en buitenland. Hij is vormgever van tentoonstellingen bij het Zijper museum te Schagerbrug en museumboerderij Vreeburg in Schagen. Nu een expositie in de Kunstkerk in Heerhugowaard tot en met 2 september.

Daarnaast is hij al jaren docent tekenen en schilderen bij 'Atelier 6' te Heerhugowaard. Ook ontwikkelde hij een eigen lesmethode voor cursisten. Zijn brede belangstelling voor vele kunstvormen is in zijn schilderijen ook terug te vinden. Cor exposeert meestal in combinatie met exposanten, in de Koogerkerk Zuid-Scharwoude, Telegraafgebouw Amsterdam, E.C.N. Petten, Dorpshuis Bergen, Gemeentehuis Zijpe te Schagerbrug en in Schagen (diverse solo exposities Scagon theater). Tevens exposeerde Cor in zijn eigen atelier 'De Achterstolp' in Sint Maartensbrug.
Ook neemt hij al diverse jaren deel aan de 'Grote Sloot Beeldenroute' in Zijpe (diverse jaren). Behalve teken- en schilderlessen geven bij Atelier 6 in Heerhugowaard, is Cor de laatste tijd ook veel met video- en muziekbewerking bezig.
Belangstellenden zijn van harte welkom in Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53. Voor openingstijden, zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden.