Werelddierendag bij kinderboerderij Jong Leven

Nieuws

SINT PANCRAS - Ter gelegenheid van Werelddierendag vinden zondag 1 oktober diverse activiteiten plaats op Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras.
Op dierendag worden dieren traditiegetrouw in het zonnetje gezet en extra verwend. Bij Jong Leven betekent dit voor de (jonge) bezoekers dat zij 1 oktober deel kunnen nemen aan diverse activiteiten. Dit jaar kunnen zij een ritje maken met de paard en wagen en zelf een feestmaaltijd verzorgen voor de kinderboerderij beesten (neem iets lekkers mee!). In het kader van de Deen kinderboerderij-sponsoractie is er een ruilbeurs voor dierenstickers aanwezig. Verder zijn er knutselactiviteiten, een dierententoonstelling en vele leuke spelletjes te doen waaronder een wedstrijd spijkerbroekhangen. Ook kan een demonstratie worden aanschouwd over het verzorgen en borstelen van de pony Citano en Arie de ezel. Er is gratis limonade met een snoepje voor de kinderen en koffie of thee voor een kleine bijdrage.
Zondagmiddag 1 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur is er dus weer genoeg te beleven om een bezoek te brengen aan de kinderboerderij en de toegang is wederom gratis! Jong Leven hoopt veel bezoekers te treffen op het Janspad 2 (A.V.H. Destreelaan 155) te Sint Pancras.