Kerstfeest Kinderboerderij De Beestenboel

Nieuws

ZUID-SCHARWOUDE - Er is weer Kerstfeest op Kinderboerderij De Beestenboel aan de Potjesdam te Zuid Scharwoude. Er kan dan weer geknutseld worden en de kinderen kunnen geschminkt worden. Ook is er wat lekkers voor iedereen die een bezoekje brengt aan de boerderij. Natuurlijk vinden alle dieren het leuk als er even bij hen gekeken en geknuffeld wordt.

''En misschien kunt u wat lekkers meenemen? U kunt dan gelijk de vorderingen van de nieuwe zandbak voor de pony’s bekijken. Zij krijgen een nieuwe plek op het terrein waar zij geen last meer hebben van de nattigheid en die goed is voor hun hoeven. De vrijwilligers hopen u weer in grote getale te kunnen ontvangen a.s. zondag van 14.00 tot 16.30 uur.''

Vogelgriep

Helaas is er weer sprake van vogelgriep in het land, maar de kinderboerderij is hier goed op voorbereid. Alle loslopende vogels zijn inmiddels ondergebracht in de grote overdekte kooi naast de tuin. Voor de ganzen worden daar wat bakken water neergezet zodat zij toch nog kunnen baden. Het is weer wat meer werk, maar de vrijwilligers hebben dat er graag voor over.
De kinderboerderij is geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en ’s ochtends tijdens de voertijden tussen ca. 09.30 en 10.00 uur. Tevens is er een website waar alle nieuwtjes op worden vermeld: www.de-beestenboel.nl. Graag tot ziens.